Recensies

Correctie en redactie

Bij het maken van onze magazines merkten wij dat in de teksten die wij toegestuurd kregen, best een hoop taalfouten zaten. De teksten van ons eerste magazine hebben wij zelf nagekeken en we kwamen er al snel achter dat dit zeer gespecialiseerd werk is. Het is namelijk veel meer dan enkel de spel- en typfouten eruit halen. Vooral het “lopend” maken van de zinnen en er vervolgens een echt leuk, maar vooral leesbaar verhaal van maken, bleek verschrikkelijk lastig.

Gelukkig kwamen wij Pamela tegen en zij vertelde ons dat ze een tekstbureau heeft. Vanaf het moment dat Pamela onze teksten is gaan redigeren krijgen we volop complimenten over “het lekker weglezen van het magazine”!

Wij hopen dan ook dat Pamela Stark Tekst en beeld nog vele jaren haar fantastische ideeën in ons bedrijf kan blijven steken!

Namens Phi-Media, Michael Soeters

Als student moet je verschillende scripties schrijven. Ik wist precies wat ik wilde vertellen maar dat ook goed verwoorden op papier, is moeilijker dan ik dacht. Het leverde me veel stress op tot ik Pamela inschakelde. Toen werd het weer leuk.

Ruud de Gelder, Docent Geschiedenis en Engels

Pamela heeft voor mijn kleinzoon Noah de teksten voor zijn presentaties aangepast waardoor het verhaal veel duidelijker en completer is geworden. Ook heeft zij hem veel bruikbare tips gegeven waardoor de presentaties er geweldig uitzagen. Hierdoor heeft hij dikke voldoendes gehaald.

Anneke Eerland, Scheepsreparatie International

Pamela Stark, al jaren zeer betrokken bij het thema en auteur van De hele waarheid en Kop uit het zand, bedank ik voor haar correcties en professionele aanwijzingen.

Uit het dankwoord van Ineke Koedam in haar boek Een andere kijk op orgaandonatie

Vrij schrijven

Bij mijn eigen boeken over orgaandonatie

De verscheidenheid aan standpunten in de verschillende hoofdstukken geeft de lezer de kans zich beter en bewuster op de vele aspecten van orgaantransplantaties te oriënteren. Ik geloof daarom dat dit boek een belangrijke bijdrage kan zijn in de bewustwording en discussie over orgaantransplantaties.

Pim van Lommel, cardioloog en auteur van Eindeloos bewustzijn

Het boek is een mix van min of meer “droge” interviews en zeer bewogen verhalen van mensen die vreselijke dingen meegemaakt hebben. Zeer lezenswaardig.

Andries Hoitsma, nefroloog

Ik ben meteen in het boek gaan lezen en werd er zo door gegrepen dat ik maar met moeite kon stoppen. Ik vind het heel levendig en informatief geschreven en ik kreeg zelfs een beeld van de persoon voor ogen waarover het ging.

Ria Pruimers

Ghostwriting

Ik ben goed in mijn vak: fotografie en lesgeven. Mijn zwakke punt is het schrijven van nieuwsbrieven en blogs met duidelijke uitleg en het goede gebruik van de d’tjes en t’tjes, de komma’s en alinea’s. Met jouw hulp en ideeën kom ik professioneler over en dat vind ik fijn. Ook het cursusmateriaal heb je prima verzorgd.

Liever anoniem

Zullen we samenwerken?

Voor meer informatie, neem gerust contact met me op.

Website door Webbouwen aan de keukentafel | Foto’s gemaakt door in2pictures, Hoogvliet

Inschrijving voor het boek Gekkenwerk

Geef naam, adres, woonplaats en e-mailadres op.

Dankjewel voor je inschrijving!

Stel hier je vraag