Schrijven in opdracht

Een goedlopende, heldere tekst
zonder spelfouten en met de juiste interpunctie?

Ik maak hem voor jou!

Denk aan:

R

Inlichtingenboekjes

R

Brochures

R

Artikelen

Ik schrijf teksten in opdracht voor media en bedrijven. Een (reis)verslag, een achtergrondverhaal of een interview. Ik houd ervan om onderwerpen uit te diepen. Waardoor iets wat vanzelfsprekend leek, dat misschien helemaal niet blijkt te zijn.  

Tekstschrijven in opdracht is schrijven over een vooraf vastgesteld onderwerp. Aan de inhoud zijn bepaalde voorwaarden gesteld, zoals de lengte en de toon van de tekst. Informerend, overtuigend of ontmoedigend, het kan allemaal. 

Dit heb ik onder andere gedaan

Tekstschrijven in opdracht vind ik ontzettend leuk. Ik kan al m’n enthousiasme leggen in een onderwerp dat me interesseert. Hieronder lees je voorbeelden van mijn werk.

Ik  schreef regelmatig voor het weekblad “Maasstad”. Ik maakte een zesdelige reportage over een psychiatrisch ziekenhuis, schreef over “Stichting Meld geweld”, over AZC’s, over Bureau Slachtofferhulp en nog veel meer. 

Verleden jaar schreef ik voor Toerisme in de Achterhoek een verslag over “fietsen van hotel naar hotel”. Een aanrader hoor! Hier kun je het verslag helemaal lezen (link)

Vrij schrijven

Wat ik ook heel graag doe is “vrij schrijven”.  Omdat ik het heerlijk vind om onderwerpen uit te diepen en op zoek te gaan naar achtergronden. Twee interviewbundels stelde ik samen over orgaandonatie, puur uit eigen interesse. En in navolging daarvan schreef ik artikelen in NRC en diverse bladen.
In mijn blog ‘Orgaandonatie of toch maar niet” lees je hier meer over. 

En verder schrijf ik over: reizen, uitgaan, cultuur en gebeurtenissen in mijn leven.

Interesse? Volg me dan op instagram!

Heb je goede teksten nodig?

Voor meer informatie, bel me op: 0612358157 of mail me via het contactformulier op deze site. 

Website door Webbouwen aan de keukentafel | Foto’s gemaakt door in2pictures, Hoogvliet

Inschrijving voor het boek Gekkenwerk

Geef naam, adres, woonplaats en e-mailadres op.

Dankjewel voor je inschrijving!

Stel hier je vraag