Schrijven in opdracht

Een goedlopende, heldere tekst
zonder spelfouten en met de juiste interpunctie schrijven?

Je kunt het doen of je kunt het laten.
Je kunt het ook láten doen.

Ik schrijf graag over maatschappelijke en culturele onderwerpen.
Denk aan:

R

Inlichtingenboekjes

R

Brochures

R

Artikelen

R

Interviews

Ik schrijf teksten in opdracht voor media, bedrijven, maar ook uit eigen interesse. Omdat ik het heerlijk vind om onderwerpen uit te diepen; op zoek te gaan naar achtergronden van wat voor anderen gesneden koek lijkt. 

Tekstschrijven in opdracht is de meest vrije vorm van schrijven in opdracht. Hoewel het onderwerp bekend is en er zeker voorwaarden aan de inhoud gesteld zullen worden, is hóe die inhoud geschreven wordt aan de tekstschrijver. Die uiteraard achteraf de instemming en goedkeuring van de opdrachtgever nodig heeft.

Dit heb ik gedaan

Tekstschrijven in opdracht vind ik ontzettend leuk, ik kan al m’n enthousiasme leggen in een onderwerp dat me interesseert. Hieronder lees je wat voor werk ik heb uitgevoerd en waar ik warm voor loop.

In 2003 en 2004 schreef ik regelmatig voor het toenmalig weekblad “Maasstad”. Ik maakte een zesdelige reportage over een psychiatrisch ziekenhuis, schreef over “Stichting Meld geweld”, over AZC’s, over Bureau Slachtofferhulp en nog veel meer.

Vrij schrijven

Wat ik ook heel graag doe is “vrij schrijven”. Zelf een onderwerp kiezen. Twee interviewbundels stelde ik samen over orgaandonatie. En in navolging daarvan schreef ik artikelen in NRC en diverse bladen. 
In mijn blog ‘Orgaandonatie of toch maar niet” lees je hier meer over.

 

En verder schrijf ik over: reizen, uitgaan en cultuur, gebeurtenissen in mijn leven en blogs over béter schrijven.
Lees hierover in mijn blogs >>

Heb je goede teksten nodig?

Voor meer informatie, bel me op: 0612358157 of mail me via het contactformulier op deze site. 

Website door Webbouwen aan de keukentafel | Foto’s gemaakt door in2pictures, Hoogvliet

Inschrijving voor het boek Gekkenwerk

Geef naam, adres, woonplaats en e-mailadres op.

Dankjewel voor je inschrijving!

Stel hier je vraag